Φυσικοθεραπευτήριο

Η ομάδα μας

Μανουσιάδου Αργυρώ

Η κ.Μανουσιάδου ιδιοκτήτρια του φυσικοθεραπευτηρίου απέκτησε το πτυχίο φυσικοθεραπείας το 1989 απο το ΤΕΙ Αθηνών. Στη συνέχεια έχοντας εργαστεί δυο έτη ως φυσικοθεραπεύτρια σε άλλο εργαστήριο, άνοιξε τον δικο της χώρο το 1990. Από τότε έχοντας παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων και με την πολυετή εμπειρία συνεχίζει και εξασκεί το επάγγελμα της στο χωρο της φυσικοθεραπείας.

Σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει: Βελονισμός, Shiatsu, McKenzie, Manual Therapy, Clinical Pilates, Tapping, Ρεφλεξολογια ΚΕΡΕ, Visceral Manipulation, Λεμφική παροχέτευση της μεθόδου Vodder.

Μιμίδης Ιωάννης OMT

Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Αθηνών (2014)
Πρακτική στο Ασκληπιείο Βούλας

Μεταπτυχιακή Σεμιναριακή Εκπαίδευση:
Το 2015 ξεκίνησε την εκπαίδευση του στο Manual Therapy - Ειδική Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία στον εκπαιδευτικό οργανισμό Hellenic OMT Diploma που είναι πιστοποιημένος από την διεθνή ομοσπονδία του Manual Therapy IFOMPT (IFOMPT - The International Federation of Orthopaedic ...https://www.ifompt.org).
Στη συνέχεια, έπειτα από την συμπλήρωση των απαιτούμενων ωρών κλινικής επιτήρησης, έδωσε εξετάσεις προφορικές και γραπτές με επιτυχία και αφού εκπόνησε και την απαιτούμενη διπλωματική του εργασία έγινε κάτοχος του τίτλου ΟΜΤ (Orthopaedic Manipulative/Musculoskeletal Therapy) το 2018.

Εκπαίδευση στο βελονισμό (2018) στην Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Άλλα σεμινάρια:
Tapping
Αξιολόγηση εμβιομηχανική κάτω άκρου
Clinical Pilates
Trigger Point - Dry Needling

Μιμίδης Αναστάσιος

Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (2019)
Πρακτική στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Η σεμιναριακή του εκπαίδευση και εξιδίκευση αφορά την θεραπεία του λεμφοιδήματος με την μέθοδο Vodder και το Manual Therapy της Maitlant Concept σχολής.

Χαλκίδου Αγγελική

Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Αθηνών (2014)
Πρακτική στο Ασκληπιείο Βούλας

Προϋπηρεσία στο παιδικό τμήμα στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.
Επίσης έχει εργασθεί και σε άλλους χώρους θεραπείας εξασκώντας την θεραπευτική μάλαξη.

Έχοντας σαν κλινικό ενδιαφέρον την θεραπευτική άσκηση και το Clinical Pilates, έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια πάνω σε αυτον τον τομέα ώστε να αποκτήσει εξειδίκευση και να αναλάβει τα τμήματα άσκησης του χώρου μας.
Άλλα σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει είναι Manual therapy και Tapping.